25122010 -part 1-

pada tanggal 25 disember 2010, sekumpulan remaja telah berkelana ke sebuah tempat di sarawak. semua bermula dengan cadangan seorang sahabat yang ingin pegi merehatkan minda. jujur aku cakap, aku tak berapa suke pusat membeli-belah. semua nyer nampak same jer.

pada mulanya, rancangan kami ialah air terjun ranchan. tapi terpaksa diubah ke pantai damai atas sebab-sebab yang tertentu.

plan             : 08300 gerak
pelaksanaan : 0900 gerak

nampak gaye, lain kali kene menipu sikit. kalau nak gerak pukul 8.30, kene cakap nak gerak pukul 8.00. baru lah plan jadi lancar. 10 orang remaja telah terlibat dalam trip kali ni. lima lelaki dan lima perempuan. pembahagian dibuat dengan betul sebab takut sebuah kereta tak boleh nak follow kereta depan. paham-paham je lah bile satu laki bawak dan satu lagi perempuan bawak. konfem lah jarak nyer jauh giler.10 remaja

kitorang sampai pantai damai dalam pukul sepuluh. masyuk giler ouh!! tempat die cantik dan bersih. sampai-sampai, kitorang round dulu pantai tu. aku dengan sam try tangkap ikan belacak. tapi ikan-ikan tu licik giler. sekor pon kitorang tak dapat tangkap. kitorang cume dapat tangkap ketam je sekor. besar giler. tapi gambar masih kat dalam kamera lagi. nanti aku tunjuk k.


tunggu part 2 pulak k.

1 comment: