thankz my frenz

hari nie 12 haribulan ogos 2010. maknenyer, aq da 18 tahun. aq dah tua dan besar. bak kate umi aq, semakin besar semakin banyaklah tanggungjawab. betul jugak ape umi aq cakap tu. mule dari pukul 12 sampai lah sekarang, ramai orang wish kat aq. aq rase epi sangat  sebab ade kawan-kawan macam korang. aq lalui awal 12 ogos tanpa GB5. memang rase laen giler, tapi aq nak buat macam mane. takkan lah nak suruh diorang datang unimas kan. tapi diorang still wish aq dan aq sangat epi. ade jugak yang call aq dan bagi semangat kat aq. tq kat kau kayh.

thankz kat ayap ngan kimi sebab datang nyanyi kat bilik aq. nasib baek mutaq tak sedar. haha.. memang penuh lah noti aq semalam dengan wall post wish beday aq. yang paling aq teruja bile hotstuff unimas, sam ngan naquib wish aq. bangge beb, hotstuff wish kau tu. itu satu benda yang boleh aq kecoh satu malaysia tau tak. kahkahkah.. hadiah paling best semalam ialah kene kaji formula. yang tu hadiah dari budak power matematik. boleh naek giler aq tengok equation tu. bak kate epul, playing with equation. sambungan dari aq, and you will have a headache.

dahlah, aq tak tau nak merapu ape lagi. idea aq dah tak banyak kebelakangan nie. tak taulah sebab ape. sumber inspirasi lari kot. ade ke?? sekali lagi, thank a lot to semua yang wish beday aq. aq sayang korang semua


*note : aq dah boleh buat kad bank sendiri lah!!

4 comments:

  1. lupa nak wish...hepi besday...dah tua bangkak macam nie...jadilah matured sikit...jangan nak jadi budak2 lg...

    ReplyDelete
  2. ai,bia lah..
    at least aq xsorok2..

    ReplyDelete
  3. baru boleh wat kad bank sendiri ke?
    HAHAHA.
    sedey siod

    ReplyDelete
  4. IRFAN ROSLY said...
    ai,bia lah..
    at least aq xsorok2..
    p/s:pa benda yg ku sorok??

    ReplyDelete